Doorgeven emailadres (KVKB-leden)

Geacht KVBK-lid,

De rol en het belang van de KVBK zijn sinds de Russische inval in Oekraïne op 24 februari duidelijker dan ooit. Krijgswetenschappen is verheven tot mainstream, en dagelijks komen diverse deskundigen aan het woord op diverse media. De KVBK levert niet alleen nu, maar al jarenlang een bijdrage aan het krijgswetenschappelijk debat, met diverse sprekers en uiteraard de Militaire Spectator. En dat blijven we doen.

Tijdens de coronacrisis heeft de KVBK noodgedwongen om het digitale domein  betreden. Onze evenementen zijn steeds vaker ook of alleen online te volgen en op social media – met name LinkedIn – is de KVBK flink gegroeid.

Het bestuur realiseert zich echter goed dat een deel van de KVBK-leden slechts beperkt online actief is. Om toch zoveel mogelijk alle leden de maximale toegang tot onze evenementen te blijven bieden, maken wij gebruik van e-mail. KVBK-leden die hun e-mailadres doorgeven ontvangen naast administratieve e-mails  ook de digitale nieuwsbrief met onder meer de uitnodigingen voor evenementen waarop ook niet-leden zich kunnen abonneren. Uiteraard kunt u aangeven als u de nieuwsbrief niet wenst te ontvangen. In dat geval sturen wij u alleen de administratieve berichten digitaal.

Doorgeven e-mailadres

Om ons ledenbestand te kunnen aanvullen willen wij u verzoeken om uw e-mailadres aan ons door te geven. Dat kan op www.kvbk.nl/e-mailadres-kvbk-lid. Voor een correcte verwerking van uw e-mailadres vragen wij u om ook uw lidmaatschapsnummer door te geven. Dit vindt u op de omslag van de Militaire Spectator.